Wandelbus naar Harelbeke Stasegem zondag 8 oktober 2017

Wandelbus naar Harelbeke ( Stasegem ) bij WSK Marke  zondag 8 oktober 2017

Beste Manke Fielvrienden,

Ik Emiel , was er vroeg bij in Lebbeke om als eerste op de bus te stappen richting Opwijk -Nijverseel waar de eerste wandelaars opstapten.
Vervolgens ging het de richting van Krokegem -Mollem -Asse – Walvergem -en Zellik.
Niet tegenstaande het mooie weer in vooruitzicht waren er toch 14 afwezigen wegens ziekte of familiale reden die er niet bij konden zijn.
Na Zellik ging het richting E40 en E17 tot de afrit van Harelbeke , wij waren al tegen 10 uur bij de wandelclub WSK Marke waar de voorzitter Rik Bulckaen ons stond op te wachten.
Ondertussen was Erik & Hubert achter de inschrijvingskaarten dat heel snel ging omdat de wandelaars NIET afzonderlijk moesten inscannen, dit was reeds geregeld door Hubert.

Intussen was de zon reeds door wolken en konden de wandelaars onder de beste omstandigheden aanvatten , zij die de korte afstanden wandelen konden na de middag nog een busritje krijgen naar de stad Kortrijk.

De andere wandelaars met lange afstanden van 18-24 km waren zeker terug tegen 16 uur om de terugkeer aan te vangen.

De wandelaars die de bus nemen richting Kortrijk centrum konden heerlijk genieten van een stadswandeling langs het begijnhof ,kerken, torens, of een leuk terrasje op de grote markt.
De gelegenheid bij uitstek onder een stralende zon om te proeven van een streekbiertje met ( frietjes) erbij.

Wij waren terug verwacht met de bus aan de startplaats om 16 uur om de andere wandelaars op te pikken om richting Asse terug te keren, wij hebben er van genoten en hopen jullie ( alle wandelaars ) terug te zien aanstaande zaterdag 14/10/2017 op onze 25 jaar Jubileumtochten te Asse Ter Heide.

Bedankt aan Helga -Pierre -Emiel voor de foto’s