WANDELBUS RAVELS & BORSTBEEK

WANDELCLUB MANKE FIEL VZW 4046 Wandel-bus Ravels -Borstbeek 

Zaterdag 26 oktober 2019, met de zon dat opkwam reden wij langs verschillende opstapplaatsen naar de Kempen, prachtig weer veel zon en +20°.

Voor vele onder ons zijn er momenten van rust en stilte belangrijk en is dan ook door de stilte het best een wandeling te beleven in de natuur- bosgebied-waters.

Onze eerste stop was bij de Wandelclub “De Ravelse wandelaars” afwisselende natuurwandeling door de bossen en zandpaden door Klein Ravels en het Ravels Kamp, over brede en smalle slingerende bospaden langs het Kesseven.

Iedereen kon kiezen tussen 7 -9 km om tegen 12 u30 verder te rijden richting Antwerpen. TIP! Misschien de volgende keer een pijltje meer hangen aan de splitsingen en de afstanden erbij zetten.     

Aangekomen bij onze tweede Wandelclub Bosgeuzen-Voorkempen vzw Borsbeek.

Afwisselende wandeling, waar het minder bekende Fort van Borsbeek met zijn prachtige omwalling centraal staat. Afhankelijk van de afstand, ontdekken de wandelaars daarna het overstromingsgebied Fortloop, fort Wommelgem, Rivierenhof e.a.

Hier ook konden onze wandelaars kiezen tussen verschillende afstanden via onverharde wegen wandelen door een groene natuurvariatie , landelijk en bossen.

Terug in de startzaal danken we alle bestuursleden en medewerkers voor de prachtige wandelwegen.

Ierdeen was tevreden en keerde terug huiswaards met zonondergang.

Bedankt aan alle Mankefiel Wandelaars

Het bestuur    

https://photos.app.goo.gl/mPrTRFs7yyB4ZzQ7A  Roza Peeters 

https://photos.app.goo.gl/iX4M8yWAYpFjjecb6   Emiel Peeters 

https://photos.app.goo.gl/WsGNPW8SXfVg6jxx9  Emiel Peeters